1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
Image 1
 • Previous
 • Next
 • Galerija slika spomen sobe bolmanske bitke
 • Baner
 

Facebook

 • Baner

Zaželi - Program zapošljavanja žena

 • Baner

Strukturni fondovi

 • Baner

Gruntovnica i katastar

 • Baner

Arkod

 • Baner

LAG Baranja - natječaj

Autor Admin

12 Prosinac 2012

lag_baranjaU okviru izrade Strategije razvoja Baranje 2012.-2013., LAG Baranja raspisao je Natječaj za odabir projekata i projektnih ideja koji će ući u ovaj Dokument. Projekti  i ideje trebali bi biti iz sektora proizvodnje, poljoprivrede, turizma i usluga, obnovljivih izvora energije, izgradnje ruralne infrastrukture i civilnog društva.

Opširnije...

Coolin

Autor Admin

30 Studeni 2012

hucr_logo_turism_hrPécs-Mecseki Borút Közhasznú Egyesület (vinski klaster iz Pečuha), kao vodeći partner, i Općina Jagodnjak, kao partner na projektu, prošli su na 3. natječaju IPA CBC CRO HU s  projektom "Turistički menadžment kulina i drugih lokalnih proizvoda u Baranya i Baranji".

Opširnije...

Završetak vodovoda u Jagodnjaku

Autor Admin

03 Listopad 2012

DSC03282Ovih dana započeli su radovi na završetku izgradnje vodovoda u Jagodnjaku. Radove izvodi firma Đurkin d.o.o. iz Čakovca, a nadzor MHM inženjering d.o.o. iz Osijeka.

Opširnije...

Humanost na djelu

Autor Admin

02 Listopad 2012

dsc03273Statutom Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca potvrđuje se da se u obavljanju misije Pokret rukovodi svojim temeljnim načelima, koja su usvojena su na XX. Međunarodnoj konferenciji (podrijetlo načela) Crvenoga križa održanoj 1965. godine u Beču i koja se od XXV. Međunarodne konferencije Crvenog križa održanoj 1986. godine u Ženevi nalaze u preambuli Statuta. Temeljna načela su: humanost, nepristranost, neutralnost, neovisnost, dobrovoljnost, jedinstvo i univerzalnost.

Opširnije...

Rekonstrukcija dječjeg vrtića u Jagodnjaku

Autor Admin

07 Kolovoz 2012

 

dsc03234

Općina Jagodnjak prošla je na Natječaju Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU iz Programa usmjeravanja i rasporeda sredstava za poticanje regionalne infrastrukture i gospodarstva te razvoj potpomognutih područja u 2012. god. s projektom "Završetak rekonstrukcije i prenamjene dječjeg vrtića u Jagodnjaku".  

Opširnije...

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko

Anketa - kulin

Volite li jesti kulin?

 

 


  Rezultati