1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
Image 1
 • Previous
 • Next
 • Galerija slika spomen sobe bolmanske bitke
 • Baner
 

Facebook

 • Baner

Zaželi - Program zapošljavanja žena

 • Baner

Strukturni fondovi

 • Baner

Gruntovnica i katastar

 • Baner

Arkod

 • Baner

11. Coolin-ijada

Autor Admin

24 Svibanj 2012

picture 100Na Spasovo, 24. 05. 2012. , u Jagodnjaku je održana tradicionalna Kulinijada. U konkurenciji 94 natjecatelja, po ocjeni petočlanog Ocjenjivačkog odbora na čelu s prof. Antunom Petričević, najboljim coolinom može se ponositi  familija Novosel iz Gata. Druga najbolja bila je Nevena Stojković iz Jagodnjaka, a trećim najboljim proglašen je beljski kulin.  Ovogodišnja Kulinijada je bila masovno posjećena, a bogat zabavni, sportski i kulturni program dopao se takmičarima i gostima, pa se veselje nastavilo do duboko u noć.

Opširnije...

Medalje na Novosadskom sajmu

Autor Admin

16 Svibanj 2012

pz nase selo 1Prvo sudjelovanje i odmah – tri medalje! Poljoprivredna zadruga Naše selo iz baranjskog Jagodnjaka ove je godine prvi put sudjelovala u stručnom ocjenjivanju kvalitete stočne hrane na uglednom Novosadskom sajmu.

 

Opširnije...

Kulinijada 2012 i Fišijada 2012

Autor Admin

15 Svibanj 2012

 

vanjska copy

Tradicionalna Kulinijada u Jagodnjaku održat će se u četvrtak, 24. 05. 2012. god. s početkom u 14:00 sati. Kao i svake godine, očekujemo velik broj takmičara i posjetilaca iz Baranje, Slavonije i drugih krajeva. Kulinijada polako prerasta lokalne i regionalne okvire. Pored izbora najboljeg kulina, pripremamo bogat zabavni, kulturni i sportski program. U okviru  proslave Dana Općine, 27. 05. 2012. god., održat će se Fišijada 2012.

Opširnije...

Poboljšanje infrastrukture

Autor Admin

14 Svibanj 2012

 

IMAG0463Ovih dana Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije raspisalo je Natječaj za dovršetak izgradnje vodoopskrbne mreže u Jagodnjaku.

 

Opširnije...

Suradnja PZ Naše selo i Instituta za ratarstvo u Novom Sadu

Autor Admin

18 Ožujak 2012

pismo namjereU cilju unapređenja poljoprivredne proizvodnje, jedna od najstarijih poljoprivrednih zadruga s područja Hrvatske – Poljoprivredna zadruga Naše selo – iz baranjskog mjesta Jagodnjak, namjerava uspostaviti poslovnu i znanstveno-stručnu suradnju s uglednim novosadskim Institutom za ratarstvo.

Opširnije...

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko

Anketa - kulin

Volite li jesti kulin?

 

 


  Rezultati