1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Image 1
  • Previous
  • Next
  • Galerija slika spomen sobe bolmanske bitke
 

Dječji vrtić "Mali princ"

Autor Admin

20 Siječanj 2016

Informacije o dječjem vrtiću "Mali princ" - klikni OVDJE!djecjimaliprinc

Baranjski vatrogasci odlikovani u Vrbasu

Autor Admin

15 Siječanj 2016

vrbas-vatrogasci-josip-molnarPovodom 111 godina postojanja Dobrovoljnog vatrogasnog društva "Vrbas – 1904", delegacija DVD-a Jagodnjak, u sastavu Mladen Đermanović, Borislav Đermanović, Svetislav Kolarević i Lazar Bertić, te predstavnici DVD-a Beli Manastir Josip Molnar, Marinela Molnar i drugi, prisustvovali su 23. decembra 2015. godine, uz brojne druge goste, prigodnoj svečanosti i otvaranju izložbe "111 godina vatrogastva u Vrbasu" u Gradskom muzeju Vrbas. DVD Jagodnjak i DVD Beli Manastir bratska su vatrogasna društva s DVD-om Vrbas i DVD-om Kula.

Opširnije...

In memoriam - Anto Dragičević (1959. - 2016.)

Autor Admin

13 Siječanj 2016

antoAnto Dragičević, zamjenik načelnika Općine Jagodnjak, umro je u 57. godini. Sahrana pokojnika je sutra, 14. I. 2016. g. u 14:00 sati na mjesnom groblju u Jagodnjaku. Anto će nam uvijek ostati u lijepom sjećanju.

Djelatnici Općine Jagodnjak

Božić u Bolmanu

Autor Admin

11 Siječanj 2016

20160107z-bolman-3-bozic-liturgijaU poslijepodnevnim satima na ovogodišnji Badnji dan, pred Hramom svetih apostola Petra i Pavla u Bolmanu, paljen je badnjak kao uvod u proslavu Božića. Badnjak se prvi put na taj način palio prošle godine. Dotada se u Bolmanu badnjak nije palio pred crkvom, nego su se Bolmanci držali starih običaja da se na Badnji dan ne ide nikuda od kuće, već se čeka šest sati uveče da se, nakon što se oglase crkvena zvona, unese slama u kuću.

Opširnije...

Vodič za ulagače - ukratko

Vodič za ulagače - HR/EN

test-1

Anketa - kulin

Volite li jesti kulin?

 

 


  Rezultati