1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
Image 1
 • Previous
 • Next
 • Galerija slika spomen sobe bolmanske bitke
 • Baner
 

Facebook

 • Baner

Zaželi - Program zapošljavanja žena

 • Baner

Strukturni fondovi

 • Baner

Gruntovnica i katastar

 • Baner

Arkod

 • Baner

"Dravica" druga u Kupu HŠRS-a

Autor Admin

24 Srpanj 2017

20170724z-SRD Dravica-Kup HSRS-a-2017-drugo mjestoU subotu i nedjelju, 15-16. VII. 2017. godine, na Staroj Dravi kod Bilja i nadomak Osijeka, održan je 64. Kup Hrvatskog športskog ribolovnog saveza (HŠRS), koji je protekao u dobroj atmosferi i na takmičenju i na proglašenju pobjednika. U kategoriji seniorki učestvovala je i ekipa Sportskog ribolovnog društva "Dravica" iz Jagodnjaka i ostvarila zapažen uspjeh, drugo mjesto, što je jedan od najboljih rezultata u dosadašnjem petnaestogodišnjem postojanju tog društva. I ne samo to, ovo je jedan od najvećih ekipnih ili pojedinačnih uspjeha sportista iz Općine Jagodnjak.

Opširnije...

Bolmansko Petrovo

Autor Admin

19 Srpanj 2017

20170719z-Bolman-Petrovo-Nosenje litije oko HramaTradicionalni "kermenc" Petrovdan obilježen je i ove godine u Bolmanu nizom manifestacija. Prvo je u subotu i nedjelju, 7. i 8. jula 2017. godine, u organizaciji Općine Jagodnjak i bolmanskog NK "Jovan Lazić", održan tradicionalni turnir u malom nogometu. Na turniru su, uz ekipu domaćeg kluba, učestvovale ekipe NK "Davor" iz Branjine, "Kamikaze" iz Kopačeva, "OGI transport" iz Uglješa te "Rezervni točak" i  "Sokol" iz Jagodnjaka. Pobjednik turnira postala je ekipa "OGI transport", koja je u finalu bila bolja od jagodnjačke ekipe "Sokol".

Opširnije...

Na Spasovo, kulin je fasov'o - Novosti o Kulinijadi

Autor Admin

05 Lipanj 2017

picture 024Sredinom maja ove godine na Fejsbuku se pojavila ova pjesmica: ‘Zima ciča, / počinje priča. / Meso, so, / paprika – puni se katica. / Pušnica, dim, / panj – svaki drugi dan. / Mjesecima zrenje, / strpljenje i – poštenje. / Na Spasovo, / kulin je fasov’o!’ Prvih osam stihova napisao je Ljubomir Damjanović, projekt-menadžer Općine Jagodnjak i amaterski pjesnik, a posljednja dva su, kako sam kaže, ‘iz tradicije, tak’ su govor’li u Kačvol’’ (a Kačvola je staro, u narodu još uvijek živo ime baranjskog sela i općinskog središta Jagodnjaka).

Opširnije...

Cigan pečenje i ostala zbivanja

Autor Admin

30 Svibanj 2017

picture 092Manifestacija nazvana Dani kulina trajala je četiri dana (četvrtak-nedjelja, 25-28. V. 2017) i odvija se u Jagodnjaku i Bolmanu. Prvog dana, uz 16. Kulinijadu i zabavu, brojni OPG-ovi i udruge nudili su svoje proizvode, članovi belomanastirske udruge PSIOS kuhali su grah u glinenim loncima, Darđani i Jagodnjačani nadmetali su se u povlačenju konopa i obaranju ruke, točilo se domaće đakovačko pivo, Jagodnjakom su defilirali konji i konjske zaprege...

Bogat program...

Opširnije...

Rezultati lokalnih izbora u Općini Jagodnjak

Autor Admin

22 Svibanj 2017

Općinski načelnik (.pdf)                                                                                

Općinsko vijeće (.pdf)                                                                                

Zamjenik načelnika iz reda pripadnika hrvatskog naroda (.pdf)  

Podaci o načelniku, zamjenicima načelnika i općinskom vijeću - 19. VI. 2017. (.pdf)

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko

Anketa - kulin

Volite li jesti kulin?

 

 


  Rezultati