1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Image 1
  • Previous
  • Next
  • Galerija slika spomen sobe bolmanske bitke
 

Petrovo 2015. u Bolmanu

Autor Admin

14 Srpanj 2015

 

dsc04330Petrovdan ili Petrovo, u Bolmanu se kao Hramovna slava hrama sv.ap. Petra i Pavla, slavilo i prije nego je novosagrađeni hram 1777.  godine osvetio  Sofronije Kirilovič, tadašnji episkop budimski, pretpostavljamo da se upravo ovih godina navršava tri vijeka od kako se Petrovo slavi kao Hramovna slava u Bolmanu.

Foto album - klikni OVDJE!

Opširnije...

Foto dokumentacija: Plinifikacija i vodovod

Autor Admin

10 Srpanj 2015

DSC03279Zadnjih godina, u nekoliko faza, građen je magistralni i sekundarni vodovod i plinovod u Jagodnjaku i Bolmanu. Uskoro, slijedi izgradnja plinovoda u Majškim Međama.

Foto dokumentacija - klikni OVDJE!

Foto dokumentacija: rekonstrukcija Doma kulture u Jagodnjaku

Autor Admin

09 Srpanj 2015

dsc02205 U više faza urađena je kompletna rekonstrukcija Doma kulture u Jagodnjaku, uključujući Veliku salu. Projekt su sufinancirali Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, Ministarstvo gospodarstva i Fond za zaštitu okoliša, uz odgovarajući doprinos Općine. Znatno je poboljšana funkcionalnost i energetska učinkovitost zgrade.

Foto dokumentacija - klikni OVDJE!

Foto dokumentacija: rekonstrukcija stare škole u dječji vrtić u Jagodnjaku

Autor Admin

09 Srpanj 2015

dsc01570

Još prije dvije godine zavšena je rekonstrukcija stare škole u dječji vrtić u Jagodnjaku. Projekt je izradio Tetraedar iz Belog Manastira, a radove izvela KTD Gmajna iz Jagodnjaka. Rekonstrukciju je sufinanciralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU (80 %) i Općina Jagodnjak. Vrtić je u funkciji 2 godine.

Foto dokumentacija - klikni OVDJE!

Foto dokumentacija: izgradnja ceste Jagodnjak - Zornice

Autor Admin

09 Srpanj 2015

zorniceKrajem prošle godine izgrađeno je 3.210 metara ceste Jagodnjak - Zornice širine 3,5 metara, četiri mosta, prilazi njivama i odvodnja. Cesta je građena iz programa IPARD, Mjera 301, projektant "Svod" iz Osijeka, izvođač Turković d.o.o. iz Velike Gorice, a nadzor dipl. ing. Branko Dimitrijević, također, iz Osijeka.

Foto dokumentacija - klikni OVDJE!

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko

Anketa - kulin

Volite li jesti kulin?

 

 


  Rezultati