1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Javni poziv - Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima

PDF Ispis E-mail

Svi zainteresirani za stipendiranje mogu doći do projektnog tima u općini koji će pružiti stručnu pomoć prilikom prijave i provedbe navedenih natječaja.
Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je otvoreni javni poziv za aktivnost Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima. Potpore se odobravaju za stipendiranje učenika koji se u školskoj godini 2015./2016. u srednjim školama obrazuju u zanimanjima koja su određena kao deficitarna:
- autolakirer, autolimar, automehatroničar, bravar, dimnjačar, elektroinstalater, fasader, galanterist, instalater grijanja i klimatizacije, instalater kućnih instalacija, konobar, krojač, krovopokrivač, kuhar, mesar, pekar, plinoinstalater, slastičar, stolar, tesar i vodoinstalater
- potpora se može dodijeliti i za druga obrtnička zanimanja koja na svom području područna služba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje odredi kao deficitarna.

Prijava (Prijavni obrazac s traženom dokumentacijom) se podnosi Ministarstvu neposredno ili putem pošte od 01.09.2015 do 30.09.2015. godine.

Prijavni obrazac i ostale informacije o javnom pozivu možete pronaći na linku:

http://www.minpo.hr/default.aspx?id=6260

Vodič za ulagače - ukratko

Vodič za ulagače - HR/EN

test-1