1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Baner
 

Facebook

  • Baner

Zaželi - Program zapošljavanja žena

  • Baner

Strukturni fondovi

  • Baner

Gruntovnica i katastar

  • Baner

Arkod

  • Baner

Stipendije jagodnjačkim studentima

PDF Ispis E-mail

 

Baš na Dan žena – Osmi mart, s početkom u 10 sati, u vijećnici Općine Jagodnjak obavljeno je potpisivanje ugovora o stipendiranju studenata s područja Općine. Potpisivanju su prisustvovali studenti i(li) njihovi roditelji.

20160308z-jagodnjak-studenti-stipendije

Općinski načelnik Anđelko Balaban raspisao je sredinom januara javni poziv za dodjelu stipendija studentima, formirano je povjerenstvo za tu svrhu te je javni pozivi objavljen na općinskoj internetskoj stranici, na općinskim oglasnim pločama te preko lokalnog baranjskog radija.

Ugovore o stipendiranju potpisalo je jedanaest studenata: Andrea Arbutina, Ines Bozsik, Nebojša Čubra, Marko Dombi, Mira Dombi, Biljana Dorić, Bojana Dorić, Predrag Dvornić, Sanja Kovačević, Nevena Stojković i Srđan Štrbac. Stipendija se smatra nepovratnom naknadom i isplaćuje se jednokratno tokom akademske godine.

Student može, u znak zahvalnosti Općini, napisati rad iz oblasti svoje naobrazbe, a koji se odnosi na područje Općine Jagodnjak. Takvi radovi će, na prijedlog načelnika, biti objavljeni na općinskoj internetskoj stranici i u drugim medijima.

JN

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko