1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • Baner
 

Facebook

  • Baner

Zaželi - Program zapošljavanja žena

  • Baner

Strukturni fondovi

  • Baner

Gruntovnica i katastar

  • Baner

Arkod

  • Baner

Malonogometni turnir "Jagodnjak 2017."

PDF Ispis E-mail

20170722-Jagodnjak-Turnir-1-mjesto-Ogi-transport-Ugljes

Od ponedjeljka do subote, 17-22. VII. 2017. godine, na igralištu Osnovne škole Jagodnjak i u organizaciji Nogometnog kluba "Bratstvo", održan je malonogometni turnir za seniore pod imenom "Jagodnjak 2017". Na turniru je učestvovalo osam ekipa, sastavljenih od igrača iz mnogih baranjskih mjesta. Pobijedila je ekipa "OGI transport" iz Uglješa, koja se već afirmirala na sličnim turnirima.

Drugo mjesto osvojila je ekipa "Caffe bar X" iz Belog Manastira, a treća je bila ekipa "Dođoši", sastavljena od bivših i sadašnjih igrača NK "Bratstva". Učestvovale su još ekipe "Bolman" i NK "Bolman", 20170722-Jagodnjak-Turnir-2-mjesto-Caffe-bar-X-Beli-Manastir"Propale nade" iz Čeminca, "Team Control" iz Jagodnjaka i "Trivunović transport" iz Uglješa.

Nagrade prvoplasiranoj ekipi uručili su načelnik Općine Jagodnjak Stevo Mlinarević i predsjednik NK "Bratstvo" Dragan Novaković i to pehar, komplet medalja te novčani iznos od 1.300 kuna. Medalje i pehari uručeni su i drugoplasiranoj i trećeplasiranoj ekipi te najboljim pojedincima. Organizaciju turnira pomogla je Općina Jagodnjak te jagodnjačka Udruga žena "Sretne i spretne", Lovačko društvo "Jelen" iz Jagodnjaka i "Lala promet" iz Belog Manastira.

20170722-Jagodnjak-Turnir-3-mjesto-Dodjosi-JagodnjakZa najboljeg golmana proglašen je Dado Marušić iz ekipe "Caffe bar X", iz iste ekipe je i najbolji strijelac Josip Špernjak, dok je za najboljeg igrača proglašen Michael Čačić iz "Ogi transporta".

Turnir se igrao u večernjim satima, pod umjetnom rasvjetom, pa je bio i dobro posjećen jer je publika koristila svježe večeri da se, uz gledanje utakmica, i rashladi nakon visokih dnevnih temperatura.

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko