1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
 

Facebook

  • Baner

Zaželi - Program zapošljavanja žena

  • Baner

Strukturni fondovi

  • Baner

Gruntovnica i katastar

  • Baner

Arkod

  • Baner

NK Bratstvo

NK Bratstvo

Petak, 23 Veljača 2024 02:21

Nogometni klub "Bratstvo" Jagodnjak

Nogometni klub Bratstvo Jagodnjak osnovan je u proljeće 1927. godine na inicijativu ljubitelja sporta u Jagodnjaku pod nazivom SOKO. Prvi puta mijenja ime prije Drugog svjetskog rata u NEVEN, dok od 1947. godine nosi današnje ime BRATSTVO. Klub trenutno broji 100-tinjak članova što igrača, što članova kluba. Predsjednik kluba je Dragan Novaković

Ciljevi

Cilj osnivanja i rada kluba je okupljanje mladeži, njihovo upućivanje na bavljenje sportom, posebice mladih. Mladi se okupljaju, druže, razvijaju motoriku, a sve u cilju poboljšanja njihovog zdravlja.

Rad i uspjesi kluba

U više navrata mlađe kategorije prvaci su u baranjskoj ligi i pobjednici kupa Baranje. Najzapaženije rezultate seniorska ekipa je ostvarila osvajanjem prvog mjestima u Baranjskoj ligi, iz koje su preselili u viši rang natjecanje, odnosno II ŽNL. Osim toga seniorska ekipa je dva puta bila finalist kupa Baranje. Osim redovnih natjecanja u sustavu HNS-a, klub organizira malonogometni turnir, Berbenu zabavu i zabavu za Dan žena.

Članovi kluba aktivno su se uključili u poplavama na području Posavine u svim pogođenim zemljama. Klub ima dobru suradnju s općinom Jagodnjak, te sa svim udrugama iz mjesta, a posebno je dobra suradnja s DVD-om. Klub aktivno sudjeluje u manifestacijama u organizaciji općine, ali i udruga iz mjesta.

Adresa
Kruševačka 1, Jagodnjak
Kontakt osoba
Dragan Novaković
Telefon
099 1 983 336

 

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko