1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Image 1
  • Previous
  • Next
  • Galerija slika spomen sobe bolmanske bitke
 

Facebook

  • Baner

Zaželi - Program zapošljavanja žena

  • Baner

Strukturni fondovi

  • Baner

Gruntovnica i katastar

  • Baner

Arkod

  • Baner

Kulinijada 2012 i Fišijada 2012

Autor Admin

15 Svibanj 2012

 

vanjska copy

Tradicionalna Kulinijada u Jagodnjaku održat će se u četvrtak, 24. 05. 2012. god. s početkom u 14:00 sati. Kao i svake godine, očekujemo velik broj takmičara i posjetilaca iz Baranje, Slavonije i drugih krajeva. Kulinijada polako prerasta lokalne i regionalne okvire. Pored izbora najboljeg kulina, pripremamo bogat zabavni, kulturni i sportski program. U okviru  proslave Dana Općine, 27. 05. 2012. god., održat će se Fišijada 2012.

Opširnije...

Poboljšanje infrastrukture

Autor Admin

14 Svibanj 2012

 

IMAG0463Ovih dana Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije raspisalo je Natječaj za dovršetak izgradnje vodoopskrbne mreže u Jagodnjaku.

 

Opširnije...

Suradnja PZ Naše selo i Instituta za ratarstvo u Novom Sadu

Autor Admin

18 Ožujak 2012

pismo namjereU cilju unapređenja poljoprivredne proizvodnje, jedna od najstarijih poljoprivrednih zadruga s područja Hrvatske – Poljoprivredna zadruga Naše selo – iz baranjskog mjesta Jagodnjak, namjerava uspostaviti poslovnu i znanstveno-stručnu suradnju s uglednim novosadskim Institutom za ratarstvo.

Opširnije...

Posjeta saborskih zastupnika

Autor Admin

05 Ožujak 2012

jagodnjak - zastupnici3Općina Jagodnjak napokon dobiva stalnog liječnika – Od rujna kreće s radom novi dječji vrtić – Završetak vodoopskrbe u svim mjestima općine - Do kraja ove godine nova javna rasvjeta – Općina Jagodnjak aplicira za pretpristupne fondove EU

 

Opširnije...

Poklade

Autor Admin

21 Veljača 2012

Pokladni običaji karakteristični su po svojoj razuzdanosti i obijesti. Konačno, dolaze u vrijeme "mesojeđa" u priprema su za Veliki ili Uskršnji post, u kome se nije dopuštala masna hrana te se zahtijevalo i prilagođeno ponašanje.

Opširnije...

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko

Anketa - kulin

Volite li jesti kulin?

 

 


  Rezultati