1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
Image 1
 • Previous
 • Next
 • Galerija slika spomen sobe bolmanske bitke
 • Baner
 

Facebook

 • Baner

Zaželi - Program zapošljavanja žena

 • Baner

Strukturni fondovi

 • Baner

Gruntovnica i katastar

 • Baner

Arkod

 • Baner

Odgoda obilježavanja godišnjice Bolmanske bitke

Autor Admin

13 Ožujak 2020

Za subotu, 21. III. 2020. godine, bilo je planirano obilježavanje 75. godišnjice Bolmanske bitke u organizaciji Udruge antifašističkih boraca i antifašista Beli Manastir i Općine Jagodnjak. Zbog pandemije izazvane koronavirusom obilježavanje se ODGAĐA do daljega.

Novosti

Autor Admin

21 Listopad 2019

imag0022KLIKNI Novosti u slikama!

Pored velikih i značajnih projekata komunalne infrastrukture i „Imam jednu želju“ iz Programa zapošljavanja žena „Zaželi“, koji su završeni ili se provode u Općini Jagodnjak, a financiraju se iz fondova Europske unije, urađen je niz zahvata na infrastrukturi i manjih projekata, koji značajno doprinose poboljšanju kvalitete života stanovništa.

Opširnije...

Tematski park Bolmanske bitke

Autor Admin

14 Kolovoz 2019

n7102301z-bolman-spomenik pred zadrugom

U Bolmanu, u parku ispred zgrade Poljoprivredne zadruge Bolman, podignut je spomenik palim borcima narodnooslobodilačkog rata i žrtvama fašističkog terora. Spomenik ima oblik trostrane prizme, visok je 3,92 metra, s prednje, sjeverne strane, nalazi se petokraka. Na stranama spomenika uklesana su imena palih boraca i žrtava fašističkog terora. Lijevo od spomenika nalazi se spomen-ploča s natpisom: "Palim borcima narodno-oslobodilačkog rata i žrtvama fašističkog terora", s potpisom "Narod Baranje" i uz datum "29. XI. 1963."

Opširnije...

Osnovan streljački klub "Bolman"

Autor Admin

31 Srpanj 2019

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

streljacki klub bolmanU ponedjeljak, 29. VII. 2019. godine, s početkom u 20 sati, u bolmanskom Domu kulture osnovan je Streljački klub (SK) Bolman. Na osnivačkoj skupštini bilo je preko 40 osoba, a nakon donošenja odluke o osnivanju i nakon što je usvojen statut, izabrana su upravljačka tijela.

Opširnije...

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko

Anketa - kulin

Volite li jesti kulin?

 

 


  Rezultati