1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
Image 1
 • Previous
 • Next
 • Galerija slika spomen sobe bolmanske bitke
 • Baner
 

Facebook

 • Baner

Zaželi - Program zapošljavanja žena

 • Baner

Strukturni fondovi

 • Baner

Gruntovnica i katastar

 • Baner

Arkod

 • Baner

Potpore za poljoprivrednike

Autor Admin

05 Ožujak 2019

Mjere popore u poljoprivredi i ruralnom razvoju-1Temeljem Odluke o potporama u poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Osječko-baranjske županije, objavljeno je 12 javnih poziva za 2019. godini. 

Više na: http://www.obz.hr/index.php/potpore/natjecaji-i-javni-pozivi-u-tijeku

Nabavljeni traktor i komunalna oprema

Autor Admin

22 Veljača 2019

traktor case
Zahvaljujući pomoći Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i programu kapitalnih pomoći za financiranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda i opreme u 2018. godini, Općini Jagodnjak omogućena je nabava traktora Case Farmall 95A, kranskog malčera RIO 500, traktorske kiper prikolice tip Techno Win 01 i snježnog pluga tip Techno Win 03. Ukupna vrijednost nabavljenog traktora i opreme je 545.000 kn, od čega je Ministarstvo sufinanciralo 405.000 kn. Ostatak je trošak Općine Jagodnjak. Uz prije iz vlastitih izvora kupljeni kombinirani stroj JCB4CX, općinsko KTD Gmajna raspolaže sa strojevima neophodnim za košnju javnih površina, održavanje nerazvrstanih cesta i uređenje odvodnje u ataru i selima, raščišćavanje ruševnih objekata i odvoz šuta i materijala, prijevoz, zimsku službu i druge poslove. Traktor i oprema već se uvelike koriste.

Rekonstrukcija ulice u Bolmanu

Autor Admin

22 Veljača 2019

v karadzica valjakU cilju poboljšanja cestovne infrastrukture, rekonstruirana je ulica Vuka Karadžića u Bolmanu. Obnovljeni su oštećeni dijelovi kolničke konstrukcije te obavljeno asfaltiranje ulice. Sokak je obnovljen cijelom dužinom. Rekonstrukcija je urađena uz pomoć Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) iz Programa za poboljšanje socijalne, komunalne i gospodarske infrastrukture. MRRFEU sufinanciralo je projekt obnove ulice s 240.000 kn, a Općina Jagodnjak s 160.000 kn. 

Predavanje o prevenciji požara

Autor Admin

20 Veljača 2019

oaza-20190225-pl-beli manastir-josip-molnar--predavnje-preventivnim-djelovanjem-sprijecimo-pozar

Zemljšte u zakup

Autor Admin

18 Veljača 2019

Natječaj za zakup zemljišta u vlasništvu Općine Jagodnjak:

Prijava do 10. III. 2019.

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko

Anketa - kulin

Volite li jesti kulin?

 

 


  Rezultati