1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
Image 1
 • Previous
 • Next
 • Galerija slika spomen sobe bolmanske bitke
 • Baner
 

Facebook

 • Baner

Zaželi - Program zapošljavanja žena

 • Baner

Strukturni fondovi

 • Baner

Gruntovnica i katastar

 • Baner

Arkod

 • Baner

Kulinijada i Dani Općine Jagodnjak

Autor Admin

09 Svibanj 2018

ŠAMPION 17. KULINIJADE U JAGODNJAKU MARKO SPAJIĆ IZ OTOKA!

marko spajicU konkurenciji 123 kulina, prva tri mjesta osvojili su:

1. Marko Spajić iz Otoka (94/100)

2. Ferenc Pintar iz Novog Bezdana (93,2/100)

3. Kulen Novosel iz Gata (93/100)

Zlatne medalje osvojili su 14 kulinara.

(Rang-lista klikni OVDJE!)

U izvanrednoj atmosferi, mnogobrojni takmičari, gosti i posjetitelji uživali su u nastupu  folklornih grupa - Folklorni ansambl Baranje "Nikola Tesla" iz Belog Manastira, KUD "Krnjin" iz Grabovice - Doboj  (Bosna) i  dvije iz SKD Prosvjete - Pododbor Jagodnjak. Tamburaši i trubači davali su poseban ton manifestaciji. Zabavu su upotpunili  kršni takmičari u potezanju konopa. Uz kulin, domaće hrane je bilo u izobilju, a piće je dodatno podgrijavalo atmosferu. Može se reći da je 17. Kulinijada bila jedna velika manifestacija kulina i uživancija.

Opširnije...

Šampioni aikida

Autor Admin

20 Travanj 2018

neimenovanoNa području Općine Jagodnjak, uz nogometne klubove i ribolovno društvo, djeluje i klub „AIKI DOJO TAKEDA“ iz Branjinog Vrha, gdje su aktivni i učenici iz Bolmana i Jagodnjaka.

Navedeni klub učestvovao je na međunarodnom natjecanju Czech Open Kolin (Republika Češka)  iz Brazilian Jiu Jitsu, Gi i No Gi i Sport Ju Jutsu koje je održan 14.04.2018. S područja Općine Jagodnjak sudjelovali su učenici : Aleksandra Dorić, Eleonora Balog, Sanja Popović, Gabrijel Balinović i Nikola Šalajić.

Opširnije...

Novci za poljoprivrednike

Autor Admin

12 Travanj 2018

lag_baranjaU ponedjeljak, 16. 04. 2018. g. u Domu u Jagodnjaku održat će se informativna radionica LAG-a Baranja o Natječaju za potpore za osnaživanje postojećih mikro i malih poljoprivrednih gospodarstva. Visina potpore po pojedinom nositelju iznosi do 15.000 €. Na Natječaj se mogu prijaviti mala poljoprivredna gospodarstva, OPG-i, obrti, trgovačka društva i zadruge koji su upisani u Uprisnik poljoprivrednih gospodarstva i kojima je poljoprivreda glavna djelatnost. Više klikni OVDJE!

Obilježena godišnjica Bolmanske bitke

Autor Admin

22 Ožujak 2018

20180317z-1-vijenac opcine jagodnjak(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-Petlovac, ovdje-Spomenik, ovdje-Spomenik u Bolmanu, ovdje-Akademija)

- Mir i sloboda svim narodima i da rata više nikad ne bude, želja je svih antifašista – naveo je Nikola Opačić, predsjednik Udruge antifašističkih boraca i antifašista Beli Manastir, koja je – s Općinom Jagodnjak – i ove godine organizirala obilježavanja godišnjice Bolmanske bitke. U subotu, 17. III. 2018. godine, kiša i hladnoća nisu spriječile prisutne da se u značajnom broju okupe na raskrsnici puteva Bolman – Baranjsko Petrovo Selo – Petlovac kod Spomenika borcima III. armije koji su pali toj bici, a koja se vodila od 6. do 21. III. 1945. godine, kako bi se likvidirao bolmanski mostobran i nacističke snage odbacile iz Baranje preko Drave.

Opširnije...

Studentske stipendije, natječaji za udruge i najboljeg sportistu

Autor Admin

13 Veljača 2018

Općina Jagodnjak - potpore/sufinanciranje projekata za udruge: 

Općina Jagodnjak - natječaj za najboljeg sportistu:

Općina Jagodnjak - stpendiranje studenata sa područja Općine:

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko

Anketa - kulin

Volite li jesti kulin?

 

 


  Rezultati