1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
 

Facebook

  • Baner

Zaželi - Program zapošljavanja žena

  • Baner

Strukturni fondovi

  • Baner

Gruntovnica i katastar

  • Baner

Arkod

  • Baner

Osnovan streljački klub "Bolman"

PDF Ispis E-mail

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 29. VII. 2019. godine, s početkom u 20 sati, u bolmanskom Domu kulture osnovan je Streljački klub (SK) Bolman. Na osnivačkoj skupštini bilo je preko 40 osoba, a nakon donošenja odluke o osnivanju i nakon što je usvojen statut, izabrana su upravljačka tijela.

U Izvršni odbor izabrani su Radoja Bijelić, Rada Dobrokes, Lepomir Martinović, Predrag Tomašević (kao predsjednik) i Vjekoslav Pavlečić (kao zamjenik predsjednika). U Nadzorni odbor izabrani su Angelina Bijelić, Stevo Dobrokes i Predrag Lačanin (kao predsjednik).

streljacki klub bolmanOsnivači kluba očekuju da će među mladim Bolmancima i stanovnicima okolnih mjesta biti dosta zainteresiranih za streljaštvo, a već od sljedeće jeseni mogu se očekivati i dobri rezultati kad u bolmanski klub prijeđu braća Tomašević: Denis (rođen 1998) i Darko (rođen 2004), višestruki prvaci Hrvatske u disciplini zračne puške. Tako će Streljački klub Bolman gotovo od osnivanja imati i jednog državnog reprezentativca – Denisa, koji je dosad osvojio 250 medalja.

Osnivanje kluba podržao je i načelnik Općine Jagodnjak Stevo Mlinarević, obećavši pomoć u materijalnom i organizacionom smislu, kao i Željko Dalić, predsjednik kluba "Aiki dojo takeda" iz Branjinog Vrha, koji djeluje i na području Općine Jagodnjak.

Novoizabrani predsjednik Predrag Tomašević ukratko je upoznao prisutne sa streljačkom opremom izloženom za vrijeme osnivačke skupštine te s planovima da se bivša trgovina u bolmanskom Domu kulture preuredi u streljanu, u kojoj će trenirati članovi bolmanskog kluba.

Izgradnja ulice Zmaj Jove

informativna-ploca-7.2.2-opcina-jagodnjak-1

Izgradnja DVD doma

informativna ploca dvd

Vodič za ulagače - ukratko