Obuka kulinara

DSC01530

DSC01530Danas, 27. 03. 2013. god., potpisivanjem Ugovora okončan je postupak nabave za Edukaciju proizvođača kulina iz tehnologiji proizvodnje i standarda kvalitete. Obuka kulinara počinje u utorak, 2. 04. 2013. god. u Općini Jagodnjak, a provodi se u okviru projekta IPA CBC CRO HU Coolin. Pozivamo sve koji su se prijavili da dođu na Obuku u utorak.

 hucr_logo_turism_hr

 

 

 

Danas, 27. 03. 2013. god., potpisivanjem Ugovora okončan je postupak nabave za Edukaciju proizvođača kulina iz tehnologiji proizvodnje i standarda kvalitete. Obuka kulinara počinje u utorak, 2. 04. 2013. god. u Općini Jagodnjak, a provodi se u okviru projekta IPA CBC CRO HU Coolin. Pozivamo sve koji su se prijavili da dođu na Obuku u utorak.

Edukaciju kulinara provodit će profesori Prehrambeno-tehnološkog fakulteta iz Osijeka KDSC01532ovačević, Senčić i Mastanjević. Predmeti Edukacije su: Uzgoj svinja za proizvodnju baranjskog kulina, Tehnologija proizvodnje baranjskog kulina, Osnove sanitacije, veterinarskog nadzora i HACCP-a u proizvodnji baranjskog kulina i Senzorska i fizikalno-kemijska svojstva te greške baranjskog kulina. Nakon edukacije, polaznici će polagati ispit i dobiti certifikat, koji će se upisivati u radnu knjižicu. Obuka će se provoditi 60 sati (14 dana).

Svim polaznicima želimo korisnu i uspješnu ipa log2Obuku.

 

Skip to content